Program za kmetijo in vrt

Strankam nudimo širok izbor: - silažne folije vseh dimenzij - čistila in dezinfekcijska sredstva - vse za nego živali - hrano za male živali - sadike in semena za vrt - škarje in drugo orodje - vse za koline

Več

Kmetijska mehanizacija in orodje

V naši trgovini boste našli orodje, ki ga potrebujemo v hlevu, na dvorišču ali pri pridelavi hrane in krme. Pri nas se lahko dogovorite za nabavo kmetijske mehanizacije. Ponujamo tudi rezervne dele, akumulatorje, maziva in olja, …

Več

Krma za živali

Nudimo vam krmila, žita in beljakovinsko krmo za govedo, prašiče, konje, drobnico in perutnino. Pri nas lahko dobite koruzo, pšenico, ječmen, sončnične tropine, sojine tropine, repične tropine, bučno pogačo in pesne rezance.

Več

Sredstva za zaščito rastlin

Pri nas dobite široko paleto izdelkov, namenjenih varstvu rastlin, živali in ljudi. Kupcem je na voljo strokovno svetovanje glede nakupa in uporabe sredstev za varstvo rastlin, ki ga izvaja odgovorna oseba za promet s fitofarmacevtskimi sredstvi.

Več

Gnojila

Nudimo enostavna in sestavljena mineralna gnojila. Večje količine pripeljemo na dvorišče kmetije.

Več

Semenski material

Kmetijska Zadruga Slovenska Bistrica ponuja semena za vrt in polje priznanih semenskih hiš. Prepričani smo, da boste zadovoljni z izbiro v naši trgovini.

Več